Twinkle | Digital Commerce

Kwik-fit verkoopt banden online

2017-05-26
175108
  • [nieuws]
  • 0:59

Kwik-fit verkoopt nu ook banden online. Daartoe opende het een speciale webwinkel; Kwik-Fits Tyre Webshop. Het is niet alleen mogelijk om alle soorten en maten banden te bestellen, maar ook direct het exacte tijdstip en de locatie te bepalen voor montage in één van de 180 vestigingen, schrijft Autozine.
 
Arjan van der Meer, Marketing Manager Kwik-Fit: 'Mensen hebben het steeds drukker en willen daarom graag nauwkeurig een tijdstip plannen in de agenda. Met de online bandenshop spelen we daar op in. Iemand die om 14.00 uur afspreekt is bij een volledige bandenwissel binnen 60 minuten weer op de weg. En het maakt ons natuurlijk niet uit waar de klant dat wil laten doen, of in het filiaal vlakbij zijn eigen huisadres, of vlakbij zijn werk of in een filiaal ergens onderweg. Complete vrijheid, en dat is precies wat een deel van onze klanten wil.'

Betalen kan op verschillende manieren. Online via creditcard, Kwik-Fit Visacard, American Express en iDeal. Om deze betaalwijze te stimuleren biedt Kwik-fit 10 procent korting bij online betalen.