Twinkle | Digital Commerce

HotelBooker komt met nieuwe cadeaubonnensite

2017-05-26
170130
  • [nieuws]
  • 0:57

Onder de naam GiftFor2 heeft HotelBooker, eigenaar van Hotelspecials.nl, een nieuw cadeaubonconcept gelanceerd. Bestellen kan onder andere via Giftfor2.nl.

GiftFor2 is voortgekomen uit HotelCadeau, een concept dat sinds 2006 in de lucht is. De hotelarrangementen die op Hotelcadeau.nl worden aangeboden, hebben een plek gevonden in de rubriek 'Heerlijk Overnachten' op Giftfor2.nl. Op die nieuwe site worden ook andere belevenissen voor twee personen aangeboden, variërend van een high tea tot een sauna. 

'Aanbod verbreden'
Volgens Martin de Boer, marketingmanager bij HotelBooker, zal HotelCadeau 'in ieder geval voorlopig niet' opgaan in het nieuwe GiftFor2. 'De bonnen van HotelCadeau, verkrijgbaar vanaf 75 euro, bleken niet echt een impulsaankoop. Daarom hebben we besloten het aanbod te verbreden met goedkopere belevenissen en daarvoor een nieuw label te starten met GiftFor2.'

Postkantoor en Primera
Behalve via Giftfor2.nl en via de telefoon is GiftFor2 verkrijgbaar in postkantoren en vestigingen van Primera en reisbureau Globe. Het concept mikt ook op de zakelijke markt.

HotelWeek
Hotelspecials.nl, de nummer 37 uit de Twinkle100, kwam onlangs in het nieuws met de HotelWeek, het equivalent van de Restaurant Week. Die actie, waarbij consumenten goedkope hotelovernachtingen konden boeken via een speciale actiesite, was volgens De Boer een groot succes.