Twinkle | Digital Commerce

Thuiswinkel.org: Kosten certificering vallen lager uit

2017-05-27
170130
  • [nieuws]
  • 0:56

CertificeringVanaf eind januari krijgen alle leden van Thuiswinkel.org een jaar de tijd om zich te laten certificeren. De kosten daarvoor vallen lager uit dan verwacht.

Dat heeft de branchevereniging laten weten aan zijn leden. In plaats van de eerder gecommuniceerde 450 euro, gaat de certificering 390 euro per label kosten voor bestaande leden.

Lid worden kwart goedkoper
Aspirant-leden, die volgens het aanvankelijke plan ook 450 euro voor certificering over zouden moeten maken, gaan er 290 euro voor betalen. Lid worden van Thuiswinkel.org - het lidmaatschap zelf kost 150 euro voor aspiranten - is daarmee een kwart goedkoper geworden.

Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg
Voor de certificering heeft Thuiswinkel.org de onafhankelijke Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg in het leven geroepen, onder voorzitterschap van Cor Molenaar. Primaire taak van de stichting is om bestaande en nieuwe leden te certificeren op de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg en de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel.

ICTRecht en KPMG
De certificering wordt voor de stichting uitgevoerd door ICT Recht. KPMG ziet toe op de controle van ICT Recht en op een goed procedureel verloop van de certificering.