Twinkle | Digital Commerce

Gratis webwinkel Pantyfashion.nl verwerkt eerste bestelling

2017-05-27
  • 1:01

Pantyfashion.nl is live. Marijke Tollenaar en Sander Hahn, door de jury aangewezen als winnaars van de gratis webwinkel, bouwden de shop in de afgelopen drie dagen tijdens de Thuiswinkel Vakbeurs. Twinkle-hoofdredacteur Marieke Verdonk plaatste zojuist de eerste bestelling.

Tollenaar en Hahn zijn blij met de cheque van 20.000,- euro, waar de partners binnen de gratis webwinkel voor tekenen. Helemaal voor niets kwam die niet. Tollenaar: 'Aanvankelijk dachten we dat een webwinkel zo bij elkaar is geknipt en geplakt, maar we zijn dagen en nachten keihard aan de slag geweest, waarbij we gelukkig gebruik konden maken van de professionele kennis van partners.'

Wasvoorschriften
Op Pantyfahsion.nl kunnen vanaf vandaag panty's van drie verschillende leveranciers worden besteld. De site mikt op herhaalaankopen en vermeldt onder andere per panty de bijbehorende wasvoorschriften. Betaling loopt via iDeal en grotere bestellingen worden door TNT Post Pakketservice bezorgd.

Hulp
Bij het bouwen van Pantyfashion.nl kregen Tollenaar en Hahn hulp van ICTRecht, MijnWinkel, TNT Post Pakketservice, Speurders.nl, Media Concepts, Ogone, Rabobank, Uniserver en Twinkle. De jury, die Partyfashion.nl afgelopen dinsdag tot winnaar uitriep, bestond uit afgevaardigden van deze sponsors plus de winnaar van vorig jaar: Koen Kornegoor van Scheidsrechtershop.nl.