Twinkle | Digital Commerce

Privatelabeltrader.com gaat voor wereldwijde groei

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:59

Privatelabeltrader.com heeft de ambitie om de grootste online-marktplaats voor leveranciers en inkopers van huismerken te worden. Maurice van Vliet, oprichter van het platform voor private labels, verwacht bij gebrek aan concurrentie een snelle groei.

Het bedrijf haalt momenteel zijn omzet, dat nu nog onder de 1 miljoen euro ligt, voor 40 procent uit Nederland en de overige 60 procent uit het buitenland. Maar Van Vliet laat weten dat de vraag blijft groeien. Mede door de hoge kwaliteit van private labelproducten en omdat huismerken in veel landen een vrijwel onbekend fenomeen zijn; hij heeft met weinig tot geen concurrentie te maken. De ondernemer denkt in 2011 break-even te kunnen draaien. Zijn streven is om de site tot het wereldwijde platform voor huismerken te maken.

Inkomsten
De site, die nu zo'n anderhalf jaar actief is, trekt momenteel vijftienduizend bezoekers per dag. De inkomsten komen uit advertenties, lidmaatschapsgelden van leveranciers en een succesfee voor tenders. Een lidmaatschap kost 375 euro per jaar. Speciale pagina's voor supermarktketens en beurzen moeten straks, volgens Van Vliet, extra inkomsten leveren.

Bron: Retailnews.nl