Twinkle | Digital Commerce

EBay brengt e-commerce naar het theater

2017-05-27
180101
  • 0:56

EBay presenteert ‘s werelds eerste ‘shoppable’ theatervoorstelling. Eind deze maand wordt twee keer ‘Cinderella: An inspirational fair-retail’ op de planken gebracht in Londen. De opbrengsten gaan naar een fonds voor kinderen met kanker.


De toegang tot de middagvoorstellingen in het Charing Cross Theatre, op 29 en 30 november aanstaande, kost 6 pond. Voor 20 pond kunnen twee volwassenen met twee kinderen onder de 16 jaar naar binnen.

Tablets
Bezoekers wordt erop gewezen dat ze een interactieve shopping experience met alle bekende Assepoester-karakters voorgeschoteld krijgen, waarbij ‘tablet computers zullen worden gebruikt’. Dat bezoekers de hardware zelf mee moeten nemen lijkt waarschijnlijk, maar staat niet expliciet vermeld. Het schieten van foto’s of filmmateriaal tijdens de voorstelling is in ieder geval strikt verboden.

Productreclame
EBay zegt de zoektocht naar het perfecte cadeau te willen combineren met 'festive fun' voor theaterbezoekers. ‘Kinderen zullen worden blootgesteld aan advertenties voor producten’, waarschuwt het bedirjf. Ook zit in de opvoering hier en daar wat ‘mild adult humor’ verstopt.