Twinkle | Digital Commerce

Wehkamp.nl verlegt cut-off tijd naar 23.00 uur

2017-05-27
180101
  • 1:01

Nederlandse webshopers kunnen vanaf vandaag tot elf uur ’s avonds bestellen voor levering op de volgende dag. De zogenoemde cut-off tijd, die geldt voor 98 procent van het assortiment, is daarmee een uur naar achteren geschoven.

Vlak voor Sinterklaas weer voet op Nederlandse grond zet, verruimt Wehkamp.nl naar eigen zeggen zijn ‘openingstijden’. Het is een nieuwe verbetering in de logistieke service voor webshoppers, na de introductie van de maandag als bezorgdag en de levering van grote artikelen op zaterdag.

Bol.com, Fonq en Coolblue
De cut-off tijd van Wehkamp.nl, dat leunt op DHL Parcel, komt even laat te liggen als die van Bol.com. Bij zusterbedrijf Fonq en Coolblue ligt de deadline voor standaard bezorging nog een uur later.

Same day delivery
In de zomer van 2015 opent Wehkamp in Zwolle de deuren van een revolutionair nieuw distributiecentrum, dat de reistijd tussen het magazijn en de klant verder zal bespoedigen: ‘Hierdoor is het straks mogelijk om dezelfde dag nog het pakket bij de klant te bezorgen’, spiegelt Wehkamp.nl vast voor.

Lees ook:
‘Nederland logistiek buitenbeentje’ (17 september 2014)