Twinkle | Digital Commerce

Bringme met afhaallocatie in Leidsche Rijn

2017-06-02
27321536
  • 0:57

Het Belgische Bringme heeft zijn oog laten vallen op het nieuwe centrum van Leidsche Rijn als eerste Nederlandse winkellocatie voor zijn pakketkluiswanden. Daarmee krijgt onder andere De Buren Afhaalcentrum er een concurrent bij.

Bringme ondertekende tijdens vastgoedbeurs Provada een contract voor het plaatsen van de wanden in de entreeruimte van een Jumbo-supermarkt in het centrum, dat nog in aanbouw is. Consumenten kunnen hun online order op elk gewenst tijdstip afhalen of retourneren met een persoonlijke code. De kluisjes zijn ook geschikt voor gekoelde bestellingen.

Ziekenhuizen en winkelcentra
Bringme, actief in vier landen, laat op zijn website weten dat ruim 148.000 consumenten gebruik maken van zijn afhaal- en retourdienst. De locaties bij onze zuiderburen bevinden zich in ziekenhuizen, grote bedrijven, universiteiten, winkelcentra en supermarkten.

De Buren
Concurrent De Buren heeft inmiddels een groot deel van Nederland voorzien van pakketkluiswanden. Het bedrijf liet vorig jaar weten de ambitie te hebben om duizend afhaalpunten in ons land te willen openen. België moet er binnen niet nader genoemde periode vijfhonderd hebben.