Twinkle | Digital Commerce

PharmaPets heeft 10.000 abonnees in de Benelux

2023-06-29
1000562
  • [nieuws]
  • 0:49

Online dierenapotheek PharmaPets heeft met een abonnementsdienst voor huisdiereigenaren binnen vijf maanden al meer dan dertig procent van de totale omzet gegenereerd.

In een persbericht van PharmaPets geeft het bedrijf aan dat abonnees dubbel zo vaak shoppen ten opzichte van niet-abonnees. Het gevolg is een significant hogere annual en lifetime spend in vergelijking met reguliere klanten, met tien keer meer bestedingen. De voordelen zoals automatische leveringen, exclusieve kortingen en gratis toegang tot deskundig advies van dierenartsen hebben gezorgd voor 10.000 abonnees. Momenteel is bijna veertig procent van de omzet afkomstig van abonnees uit Nederland, 55 procent uit België. Vanaf juli is het ook in Frankrijk mogelijk om een abonnement te nemen.

Het Belgische PharmaPets focust zich voornamelijk op premium petfood, voedingssupplementen en dieetvoer voor huisdieren, voeding die de dierenarts voorschrijft. Het bedrijf is actief in België, Nederland en Frankrijk (Vetostore) en realiseerde vorig jaar een omzet van 40 miljoen euro.