Twinkle | Digital Commerce

Topgeschenken lijft gefeliciTAART.nl in

2023-09-04
1000562
  • [nieuws]
  • 0:48

Taartenwebshop gefeliciTAART.nl is sinds 1 juli onderdeel van Topgeschenken Nederland. Hierdoor breidt Topgeschenken Nederland zijn capaciteit uit en kan het bedrijf verder groeien.

Het bedrijf had met Toptaarten.nl al een gespecialiseerde webshop in taarten en is met Topbloemen.nl, Topgeschenken.nl en Topfruit.nl ook actief in andere categorieën. Algemeen directeur Edwin van Arkel ziet gefeliciTAART.nl als waardevolle aanvulling. ‘De jarenlange ervaring en de kennis van de zakelijke markt, kan onze taartentak laten groeien.’

Groot verschil tussen Toptaarten.nl en gefeliciTAART.nl is dat die eerste met lokale bakkers werkt en gefeliciTAART.nl juist met één centrale bakkerij. Volgens Van Arkel levert dit hybride kansen op.

GefeliciTAART.nl blijft voorlopig onder de eigen nam actief en blijft zich voornamelijk richten op de zakelijke markt. Oprichter John van Vessem blijft nog enige tijd verbonden in een ondersteunende en adviserende rol. GefeliciTAART.nl werd in 1995 opgericht en is naar eigen zeggen de eerste taartenwebshop van Nederland.