Twinkle | Digital Commerce

Video Vrijdag: best practice in b2b e-commerce

2017-11-08
180101

Elke vrijdagmiddag plaatst Twinkle een relevante video over e-commerce, met een korte toelichting van de redactie. In deze aflevering van de rubriek ‘Video Vrijdag’ een interview met Paul Miller, verantwoordelijk voor e-commerce bij Grainger. Wat doet deze industriële gigant zo goed?

Grainger is goed voor een jaaromzet van een kleine 10 miljard dollar, waarvan een steeds groter deel online wordt bijgeschreven. Het bedrijf besloot relatief vroeg om e-commerce te omarmen en goed te kijken naar de ontwikkelingen op de online consumentenmarkt. Het verwachtingspatroon van zakelijke kopers hangt immers nauw samen met hun privé-ervaringen als webshopper.

Aan Ben Thompson van MeetTheBoss TV vertelt Paul Miller, VP voor e-commerce bij Grainger, hoe de groothandel voldoet aan de stijgende klantverwachtingen.

NB: op dinsdag 28 oktober aanstaande organiseert Twinkle het B2B E-commerce Congres in Houten. Het is het enige congres in Nederland dat specifiek is gericht op de uitdagingen van b2b e-commerce professionals. Centraal thema: ‘consumerization’. Op het programma staan onder andere presentaties van Staples, Elsevier, Manutan, Nuon en mediapsycholoog Mischa Coster.

Lees ook: