Vrijdag 6 januari 2017

1549 keer gelezenNu reageren

Video Vrijdag: Wehkamp BelgiŽ tijdelijk op zwart

Video Vrijdag: Wehkamp BelgiŽ tijdelijk op zwart

Elke vrijdagmiddag vindt u hier een relevante video over e-commerce, met een korte toelichting van de redactie. In deze aflevering van de rubriek ‘Video Vrijdag’ de eerste reclamespot van Wehkamp BelgiŽ, dat wegens renovatie zijn webshop sloot.

‘Wij hebben de Belgische webshop tijdelijk uit de lucht gehaald, om op de Nederlandse klant te focussen’, aldus een woordvoerster van wehkamp tegen Twinkle. ‘Op termijn willen wij weer terugkomen in BelgiŽ. Dit zal met een breder assortiment zijn. Eerder verkochten wij voornamelijk fashion in BelgiŽ, maar de intentie is om ook andere productcategorieŽn toe te voegen. Het is nog te vroeg om aan te geven wanneer wij weer live gaan in BelgiŽ.’ Volgens de woordvoerster zijn er geen plannen om een magazijn bij onze zuiderburen te openen.

Wehkamp heeft zijn Belgische webwinkel, die eind 2014†opende, begin november in stilte†uit de lucht gehaald.


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Geef nu als eerste een reactie op:
Video Vrijdag: Wehkamp BelgiŽ tijdelijk op zwart


Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.