Twinkle | Digital Commerce

NS investeert in e-commerce met Spoordeelwinkel.nl

2017-05-27
258173

NS heeft Spoordeelwinkel.nl geopend. Op de site worden combinaties van treinkaartjes en tickets tegen korting verkocht. Het assortiment is verdeeld over de categorieën dagje uit, weekendje weg, fun & actief, cultuur & muziek en ontspannen.

NS wijst op zijn homepage op ‘dé online shop met de voordeligste treinuitjes’. De vervoerder houdt al enige tijd de site Eropuit.nl in de lucht. Bij de getoonde uitstapjes verschijnt steeds een routeplanner waar het adres van de bestemming vast is ingevuld. Eropuit.nl fungeert daarmee als lead generator voor Ns.nl, waarop ook treinkaartjes kunnen worden besteld.

Spoordeelwinkel.nl fungeert als webwinkel, waarin overigens alleen met iDeal kan worden afgerekend. Bezoekers ontvangen na betaling een voucher via de mail, die toegang geeft tot trein en attractie.



Voorwaarden
De combinaties van vervoers- en toegangsbewijzen op Spoordeelwinkel.nl zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar, tenzij anders is aangegeven bij een arrangement. Hetzelfde geldt voor de optie tot annuleren; dat kan in principe niet, stellen de voorwaarden.