Donderdag 17 november 2011

4607 keer gelezen1 x gereageerd

LivingSocial stapt in maaltijdbestellingen

LivingSocial stapt in maaltijdbestellingen

LivingSocial biedt leden van zijn community in Washington D.C. de mogelijkheid eten te bestellen en te laten bezorgen. De grootste concurrent van Groupon experimenteert ook met LivingSocal Room Service, waarbij alleen toprestaurants zijn aangesloten.

LivingSocial is net als Groupon een platform voor koopjes. Vouchers kunnen 24 uur lang worden gekocht voor verzilvering binnen een bepaalde periode. Voortaan biedt de kortingssite restaurateurs ook de optie om aanbiedingen te plaatsen op LivingSocial Instant, waardoor ze direct verzilverbaar zijn. Bestellers kunnen maaltijden ophalen of thuis laten bezorgen als de restaurants dat faciliteren.

LivingSocial Room Service
Naast Instant Ordering heeft LivingSocial in Washington ook Room Service geÔntroduceerd. De dienst is alleen op donderdag en vrijdag beschikbaar en etaleert slechts aanbiedingen van ťťn toprestaurant. † Uit het persbericht: ‘LivingSocial Room Service is a new white glove delivery option also available through LivingSocial Instant allowing restaurateurs to add more tables without expanding their restaurant.

LivingSocial in Nederland
Met de nieuwe diensten, die momenteel worden getest, hoopt LivingSocial een nieuw publiek aan te boren en vervolgens warm te laten lopen voor zijn dagdeals. De koopjessite is sinds dit jaar ook in ons land actief. Met de toevoeging van Maastricht en Den Bosch biedt de site vanaf vandaag dagdeals in elf Nederlandse steden. De direct verzilverbare vouchers van LivingSocial Instant kennen we hier nog niet.

Google in online maaltijden
De markt voor online maaltijdbestellingen is groeiende en trekt nieuwe spelers aan. Vorige maand deed Google Ventures een investering in Ordr.in, een platform waarop het aanbod van ruim zeventig Amerikaanse bestelsites is verzameld.


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Online adverteren (Marketing)
- Coupons (Multichannel)Er is op dit moment 1 reactie gegeven op:
LivingSocial stapt in maaltijdbestellingen
  1. Arjan - redactie Twinkle op donderdag 17 november, 2011 om 15:46

    LivingSocial heeft zojuist de lancering van Instant Escapes aangekondigd. Business Insider meldt: 'The travel service will offer members last-minute travel packages every Wednesday. Trips are available for the coming weekend only.'


Laat een reactie achter:

Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.