Woensdag 25 april 2012

4364 keer gelezenNu reageren

By Beel wint gratis webwinkel

By Beel wint gratis webwinkel

By Beel, initiatief van Belia van der Giessen, is uitgeroepen tot de winnaar van de wedstrijd Win een Webwinkel. Na een battle waarin By Beel het opnam tegen de andere finalist Mode Republiek verkoos de jury de giftshop boven de online modewinkel.

Tijdens dag twee van De E-commerce Dagen in de Jaarbeurs Utrecht streden By Beel en Mode Republiek om een gratis webwinkel. Tijdens deze ‘battle’ kregen zij n minuut om hun concept te pitchen, om vervolgens vragen vanuit de jury, het publiek en van elkaar te beantwoorden.

'Goed uitgewerkt, realistisch plan'
De jury heeft tijdens de bekendmaking laten weten onder de indruk te zijn van beide businesscases. Het keurkorps koos uiteindelijk voor By Beel omdat het idee zeer goed is uitgewerkt en het concept ook het meest realistisch is om in korte tijd te neer te zetten.

Hulp ter waarde van 25.000 euro
De komende weken zal hard worden gewerkt aan de bouw van de winkel. By Beel kan bij de vliegende start rekenen op hulp van verschillende partners (ter waarde van 25.000 euro), waaronder Copernica, Clickdreams, Deunk & Heebing, Marktplaats.nl, mijnWinkel, HostingXS, ICTRecht, Thuiswinkel.org, Ogone, PostNL Pakket en Robin. Naar verwachting zal de webshop binnen enkele weken live gaan.

In Twinkle 5-2012 vindt u een interview met de winnaar met daarin meer informatie over de shop. By Beel wordt officleel geopend op de Affiliate Dag, op 31 mei.


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Geef nu als eerste een reactie op:
By Beel wint gratis webwinkel


Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.