Vrijdag 27 april 2012

5743 keer gelezen2 x gereageerd

Modereus Aurora Fashions komt met Nederlandse webshop

Modereus Aurora Fashions komt met Nederlandse webshop

Nieuwe concurrentie voor online modeverkopers in Nederland: Aurora Fashions opent later dit jaar een dedicated webshop voor ons land. Het bedrijf is eigenaar van de formules Coast, Oasis en Warehouse. Het aanbod van deze merken wordt op één site gebundeld.
 
Aurora Fashions opent dit jaar zes internationale websites buiten de Britse thuismarkt. Volgende maand worden een Amerikaanse en Australische site gelanceerd, later dit jaar volgen sites voor ons land,   Frankrijk, Zweden en Spanje. Shoppers kunnen er terecht in hun eigent taal, prijzen worden in de lokale munteenheid weergegeven. Aurora Fashions laat Nederlandse bezoekers van zijn Britse sites al weten dat ze straks op een nieuwe website kunnen winkelen.

Coast, Oasis of Warehouse
Aurora Fashions, dat orders in eigen land binnen anderhalf uur bezorgt, heeft in totaal 1.278 fysieke winkels met Coast, Oasis of Warehouse op de gevel. De meeste winkels zijn gevestigd in de UK. Het modeconcern is in 32 andere landen met winkels actief. De kleding van Oasis en Warehouse is in ons land te koop bij V&D, zowel online als in een aantal fysieke warenhuizen.

Primeur voor Duitsland
Afgelopen jaar opende Aurora Fashions al een eerste eigen webwinkel buiten de thuismarkt, in Duitsland. Anders dan in de UK zijn de drie formules online aan elkaar geknoopt op één platform. Dat zal met op nieuwe internationale websites ook het geval zijn.

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Er is op dit moment 2 keer gereageerd op:
Modereus Aurora Fashions komt met Nederlandse webshop
 
 1. Coen op zaterdag 5 mei, 2012 om 07:33
  Www.aurorafashions.nl

  Ik ben zeer benieuwd of deze 'nieuwe' shop het gaat redden.. gezien qua oncurentie.

   Een mooi usp iig is dat zij binnen 2uur bezorgen, dit geldt ook voor Nederland strak?

  Gr. Coen

 2. Arjan - redactie Twinkle op maandag 7 mei, 2012 om 09:07

  @Coen: voor de verzending binnen de UK maakt Aurora Fashions gebruik van Shutl. Dat bedrijf is (nog) niet in Nederland actief.


Laat een reactie achter:
 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.