Vrijdag 27 april 2012

4208 keer gelezenNu reageren

Office Depot en Conrad met shop-in-shops op MKB Deals

Office Depot en Conrad met shop-in-shops op MKB Deals

Office Depot en Conrad zijn twee van de zes leveranciers die een shop-in-shop hebben op Mkbdeals.nl. De portal verkoopt hardware, software, kantoor- en magazijnartikelen met korting aan bedrijven. De site is een initiatief van advies- en projectbureau Deen & Swart.

Stephan Deen en Dennis Swart adviseren over inkoop binnen organisaties. Volgens de ondernemers kunnen kleinere en middelgrote bedrijven door MKB Deals voortaan profiteren van volumevoordelen die grotere bedrijven vaak al genieten. De kortingen variŽren van 4 tot 60 procent.

Overzichtelijk
Swart tegen Twinkle: ‘Brancheorganisaties bieden nog wel eens collectieve inkoopoplossingen voor bedrijven, maar die zijn zelden echt laagdrempelig. Iedere ondernemer met een registratie bij de Kamer van Koophandel kan nu bij ons terecht. Geen afspraken met accountmanagers en dergelijke, maar alles overzichtelijk bij elkaar in een online omgeving.’

Centraal zoeken en betalen
Behalve Office Depot hebben ook Vink Lisse, Misco Nederland, 4ResQ en Topbloemen een plek op MKB Deals. ‘Wij bieden hun extra traffic en extra sales tegen een verkoopafhankelijke vergoeding. De aansluiting zelf is kosteloos. Bezoekers kunnen het hele aanbod in ťťn keer doorzoeken en via een enkele checkout kopen bij verschillende partijen. Bezorging en facturatie gaan via de leverancier, wij fungeren als intermediair.’


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Voorraadbeheer (Logistiek)
- Klantcontactkanalen (Klantcontact)
- Affiliatemarketing (Marketing)Geef nu als eerste een reactie op:
Office Depot en Conrad met shop-in-shops op MKB Deals


Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.