Woensdag 18 april 2012

8113 keer gelezen3 x gereageerd

Rocket Internet brengt flash sale sites naar Nederland

Rocket Internet brengt flash sale sites naar Nederland

Rocket Internet, de investeerder achter onder meer Groupon en Zalando, heeft twee nieuwe concepten naar Nederland gebracht. Flash sale sites Dalani.nl en Bamarang.nl worden aangestuurd vanuit het in februari geopende kantoor in Amsterdam.

Dalani.nl werd begin dit jaar in stilte gelanceerd als besloten koopjessite voor woonartikelen. Behalve door het productaanbod zegt Dalani Home & Living zich van andere flash sale sites te onderscheiden door de content die het biedt, onder andere in de vorm van een online magazine vol interieurtips en wooninspiratie.

Flash sales en content
‘Nu het platform staat gaan we Dalani breder onder de aanacht brengen’, zegt contentmanager Sabine Gamsjager tegen Twinkle. ‘Deze week is Wilma Tichelaar, bekend van vtwonen, begonnen als creatief directeur voor Dalani in Nederland. Zij gaat zich storten op de look and feel, de assortimenstkeuze, de shopbeleving en dergelijke.'

 

Bamarang
Dalani deelt aan het Singel in Amsterdam een kantoorruimte met de Nederlandse afdeling van HelloFresh (bezorgabonnementen op verswaren) en DropGifts (social gifting), waar Twinkle eerder over schreef. Bamarang is de vierde en laatste start-up die Rocket Internet daar heeft ondergebracht voor de activiteiten in ons land. Leden kunnen met korting designartikelen voor verschillende doeleinden kopen op de site, die vooral lijkt te mikken op jongeren.

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Er is op dit moment 3 keer gereageerd op:
Rocket Internet brengt flash sale sites naar Nederland
 
 1. Steven op woensdag 18 april, 2012 om 14:51
  www.dalani.nl/magazine/

  Mocht je het magazine willen bezoeken:

   

  http://www.dalani.nl/magazine/

 2. Jan-Willem op zondag 10 juni, 2012 om 12:01
  http://www.11-internet.nl

  Er zit een foutje in de URL naar Bamarang toe, een spatie voorafgaand aan de URL.

 3. Arjan - redactie Twinkle op maandag 11 juni, 2012 om 11:25

  @Jan-Willem: dank voor de melding. De link is aangepast.


Laat een reactie achter:
 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.