Maandag 2 december 2013

3035 keer gelezen1 x gereageerd

Superdirect.com streeft naar 15 afhaalpunten eind 2014

Superdirect.com streeft naar 15 afhaalpunten eind 2014

Superdirect.com wil eind volgend jaar 15 pick up points geopend hebben. Op dit moment beschikt de nieuwkomer over een enkel afhaalpunt in Eindhoven. Om de boodschappenservice daar te promoten, biedt Superdirect.com deze maand 25 procent korting op het assortiment.

‘Deze dure decembermaand pakken we uit met 25% korting op alle producten!’, stelt Superdirect.com op zijn website. Alleen zuigelingenvoeding valt buiten de prijsactie.

Streven
Op de site laat Superdirect.com ook weten te streven naar 15 afhaalpunten volgend jaar, 3 meer dan marktleider Albert Heijn er op dit moment heeft. ‘Er is dus altijd wel een uitgiftepunt bij jou in de buurt’, blikt Superdirect.com vooruit. ‘De pick up points liggen aan doorgaande routes rondom steden en zijn gemakkelijk bereikbaar.'

Lange adem
Henk Niemansverdriet, directeur van Superdirect.com, zegt in het laatste nummer van Twinkle (nummer 9, op pagina 6) dat de start-up een lange adem heeft. ‘We pakken het stapje voor stapje aan. Bij een aantal gemeenten zijn de vergunningen al rond, met andere zijn we in gesprek’, laat hij weten over de uitrol. De Randstad is volgens de directeur 'logischerwijs een belangrijk aandachtsgebied’.

Bestemmingsplannen
Moeite om vergunningen te krijgen kent Superdirect.com niet, aldus Niemansverdriet: ‘Omdat we geen etalagefunctie hebben, er geen betalingen plaatsvinden en we geen personeel hebben beschouwen gemeenten ons niet als retailer en dus passen we al snel in de bestemmingsplannen.’

Sligro
Sligro Food Group heeft een minderheidsbelang (37 procent) in Superdirect.com, dat samenwerkingen overeenkwam met MyOrder  en met DPD Pakketservice.

 
 

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Fulfilment (Logistiek)Er is op dit moment 1 reactie gegeven op:
Superdirect.com streeft naar 15 afhaalpunten eind 2014
  1. Ton op dinsdag 3 december, 2013 om 14:11
    www.delenzenvergelijker.nl

    Dit ziet er allemaal zeer serieus uit! Ik gun het ze van harte. Alleen jammer dat ze zich voornamelijk weer op de Randstad concentreren. Ene kant logisch, maar waag die stap naar Groningen eens of naar Maastricht! We zullen zien!


Laat een reactie achter:
 

  Code (zie plaatje hierboven)

 E-mail mij de reacties


Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.