Donderdag 5 december 2013

1718 keer gelezen2 x gereageerd

Vliegtickets.nl en Wtc.nl samen verder in nieuw reisbedrijf

Vliegtickets.nl en Wtc.nl samen verder in nieuw reisbedrijf

Vliegtickets.nl en Wtc.nl (World Ticket Center) gaan samen verder onder de nieuwe holding Online Travel Organisation (Otravo). Door de samenvoeging ontstaat een reisbedrijf met honderdvijftig medewerkers en een omzet van ruim 180 miljoen euro.

Dat meldt TravMagazine op zijn website. ‘De twee labels Vliegtickets.nl en Wtc.nl blijven bestaan, zegt Bob Rus, directeur van Vliegtickets.nl en tevens directielid van de nieuwe onderneming tegen de vaktitel. Otravo is de nieuwe holding boven de twee werkmaatschappijen en wordt dus geen consumentenlabel.

Niet uit ellende
'De samenvoeging gebeurt niet uit ellende', benadrukt Rus. ‘Deze krachtenbundeling geeft ons juist meer slagkracht. Niet alleen in Nederland en de Benelux, waar we een stevige positie hebben, maar we kunnen nu ook gemakkelijker in de rest van Europa uitrollen.'

Directie
Otravo krijgt een vijfkoppige directie. Victor Hendriks en Diederik en Bob Rus namens Vliegtickets.nl en Jolanda Degen en Phillippe de Knijff namens Wtc.nl.

 
 

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Er is op dit moment 2 keer gereageerd op:
Vliegtickets.nl en Wtc.nl samen verder in nieuw reisbedrijf
 
  1. sanne op maandag 10 maart, 2014 om 12:12
    http://www.expedia.nl/Vliegtickets

    Wanneer en hoe gaat dit bedrijf heten?

  2. Arjan - redactie Twinkle op dinsdag 11 maart, 2014 om 15:23

    @Sanne: Otravo is de naam van de holding, wordt niet als consumentenmerk geladen. Otravo.nl verwijst slechts naar het persbericht over de samenvoeging.


Laat een reactie achter:
 

  Code (zie plaatje hierboven)

 E-mail mij de reacties


Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.