Maandag 9 december 2013

1125 keer gelezenNu reageren

Wehkamp.nl verkoopt ‘eigen’ banken van Gelderland Groep

Wehkamp.nl verkoopt ‘eigen’ banken van Gelderland Groep

Wehkamp.nl is een samenwerking aangegaan met designmeubelfabrikant Gelderland Groep voor zijn premium afdeling. Op de site van de RFS Holland Holding-dochter staan sinds vandaag banken die speciaal voor Wehkamp.nl zijn ontworpen.

De Gelderland Groep stapt in de samenwerking met een 3-zitsbank en een hoekbank die exclusief op Wehkamp.nl te koop zijn. Het ontwerp komt van Vera Meijwaard. De meubels zijn in tien verschillende kleuren verkrijgbaar en kunnen worden besteld met een bijpassende hocker en twee typen sierkussens.

Toonaangevende naam
‘De online markt voor grootmeubelen is volop in beweging’, zegt Erwin van Cooth, unit manager Huis, Tuin & Klussen bij Wehkamp.nl. ‘We verkopen bij Wehkamp.nl jaarlijks inmiddels tienduizenden banken. Met Gelderland als toonaangevende naam in Nederlands design voegen we weer een prachtig merk toe aan ons assortiment.’

Geen eigen banken
De Gelderland Groep, opgericht in 1935, is bekend vanwege de samenwerking met diverse beroemde Nederlandse meubelontwerpers als Bertjan Pot, Jan des Bouvrie en Scholten & Baijings. De fabrikant verkoopt geen banken uit het eigen bestaande assortiment op Wehkamp.nl. ‘Maar ik sluit voor de toekomst niet uit dat we de samenwerking mogelijk uitbreiden’, zegt een woordvoerder van de online retailer tegen Twinkle.
 

 
 

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Geef nu als eerste een reactie op:
Wehkamp.nl verkoopt ‘eigen’ banken van Gelderland Groep

 

  Code (zie plaatje hierboven)

 E-mail mij de reacties


Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.