Donderdag 16 januari 2014

11642 keer gelezen4 x gereageerd

Welikefashion.com is failliet

Welikefashion.com is failliet

Netalsindefilm B.V., eigenaar van Welikefashion.com, is sinds afgelopen dinsdag failliet. De verkoper van dames- en kindermodeartikelen boekte te weinig omzet om overeind te blijven, aldus de curator. Bij hem meldden zich nog geen kandidaten voor een doorstart.

Curator Sjef Bartels laat Twinkle weten dat aan het faillissement geen surseance vooraf is gegaan. Ook omdat het faillissement pas twee dagen geleden is uitgesproken hebben zich nog geen partijen bij hem gemeld voor een doorstart van alle of een deel van de activiteiten: ‘Uiteraard heb ik wel de intentie om de mogelijkheden daartoe te onderzoeken.’

Geïnspireerd op de catwalk
Welikefashion.com werd in 2002 door de zusjes Marianne en Barbara van Leeuwen opgericht als Netalsindefilm.nl, een webwinkelnaam die vijf jaar lang in gebruik bleef. Welikefashion.com verkoopt kleding, accessoires, schoenen en beautyartikelen ‘geïnspireerd op het stijlgevoel van celebrities of de runway’. Met de verkoop van kinderkleding boorde het bedrijf twee jaar geleden een nieuwe doelgroep aan.

Winkel
Naast de webshop opende Welikefashion.com begin 2008 een winkel in de Amsterdamse Van Baerlestraat. Welikefashion.com, dat verzond vanuit Docdata in Waalwijk, vertaalde zijn site enkele jaren geleden naar het Engels. Er waren plannen voor landensites, maar die kwamen er niet.

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Er is op dit moment 4 keer gereageerd op:
Welikefashion.com is failliet
 
 1. Nadia op maandag 20 januari, 2014 om 14:09

  Vreselijk! Ik krijg nog heel veel geld terug van retouren....

 2. Marjan heek op maandag 20 januari, 2014 om 16:42

  Ik wacht nog steeds om mijn jasje. Ik had de s retour gestuurd en ze zouden mij de m opsturen. Wat kan ik het beste doen? 

 3. astrid gobel op dinsdag 21 januari, 2014 om 16:08

  Ik had vorige week nog een mail gestuurd ivm het feit dat ik nog op mijn geld wachtte van een retour zending.....waarschijnlijk kan ik heeeel lang wachten nu!

 4. Mirte Cox op maandag 27 januari, 2014 om 17:46

  IK had net een paar dagen vantevoren een bestelling gedaan. Opeens krijg je dan een mailtje dat ze failliet izjn verklaard en dat ze je bestelling niet kunnen opsturen en je geld niet terug krijgt....Als er een doorstart mogelijk is, krijgen de mensen die nog geld krijgen of hun bestelling dit uiteindelijk alsnog? 


Laat een reactie achter:
 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.