Vrijdag 7 februari 2014

4374 keer gelezenNu reageren

Paul Geraeds verruilt Center Parcs voor Bakker Hillegom

Paul Geraeds verruilt Center Parcs voor Bakker Hillegom

Paul Geraeds wordt de nieuwe ceo van Bakker Hillegom, dat hij omschrijft als ‘de Wehkamp voor de tuin’. Na 17 jaar vertrekt Geraeds bij Center Parcs, waarvoor hij de marketingactiviteiten in heel Europa aanstuurt. 


MarketingTribune schrijft vandaag over de verrassende overstap van Geraeds. Hij was tijdens zijn dienstverband bij Center Parcs onder meer ook general manager van één van de vakantieparken. Binnenkort verlaat hij de nummer 11 van de Travel 30, onderdeel van de Twinkle100. Center Parcs was in 2012 goed voor 86 miljoen euro online omzet in Nederland.

Spel tussen direct marketing en online
In april gaat
Geraeds aan de slag bij Bakker Hillegom, dat internationaal met webwinkels actief is. ‘De Wehkamp, maar dan voor de tuin’, noemt Geraeds zijn nieuwe werkgever. ‘Natuurlijk is dit een heel ander metier, maar net als bij Center Parcs speelt ook bij Bakker Hillegom het spel tussen direct marketing en online. Ik heb ervaring met dat spel en moet dat bij Bakker naar een hoger plan tillen. Daar heb ik veel zin in.’

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Geef nu als eerste een reactie op:
Paul Geraeds verruilt Center Parcs voor Bakker Hillegom

 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.