Donderdag 20 februari 2014

5497 keer gelezen3 x gereageerd

Webprint neemt Posters.nl over

Webprint neemt Posters.nl over

Webprint, de nummer 72 van de Twinkle100, neemt Posters.nl over. De overnameprooi uit Nijverdal werd tien jaar geleden opgericht. Vijf werknemers, onder wie oprichter Maurice Booijink, verhuizen naar de thuisbasis van Webprint in Oldenzaal. 

Dat schrijft de Twentsche Courant Tubantia. Posters.nl, dat de overname aan Twinkle bevestigt, kan leveren uit een voorraad van tienduizenden posters en kunstreproducties. Over de overnamesom worden geen details naar buiten gebracht, duidelijk is wel dat Posters.nl als merk behouden zal blijven.

Garagebedrijf
Ton Marsman startte Webprint tien jaar geleden in zijn garage. Het bedrijf groeide uit tot een grote online aanbieder van fotoafdrukken, fotoboeken en aanverwante producten, die zowel direct als via white labels worden verkocht. De naar eigen zeggen ‘beste en meest veelzijdige online fotoservice van Nederland’ is met een omzet van 9,0 miljoen euro in 2012 te vinden in de Twinkle100.

Posters.nl in het nieuw
Posters.nl lanceerde afgelopen najaar een geheel nieuwe webwinkel, ontwikkeld door MediaCT op Magento Enterprise. Van de site, die is voorzien van een ‘inlijstmodule’, zijn ook een Belgische, Duitse, Oostenrijkse en Europese versie (Engelstalig) beschikbaar.

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Er is op dit moment 3 keer gereageerd op:
Webprint neemt Posters.nl over
 
 1. Erik-Jan op vrijdag 21 februari, 2014 om 08:49
  www.posters-kopen.nl

  Slimme zet van Webprint

 2. @Erik-jan op vrijdag 21 februari, 2014 om 10:11

  Misschien nemen ze jullie ook over:)

 3. Lotte op woensdag 3 september, 2014 om 21:08
  www.foto-op.nu

  Ze hebben nog steeds de nieuwe site. Dit had ik zeker niet verwacht, Webprint.nl heeft volgens mij een soort resellers module. Leek me meer voor de hand liggen dat ze dit zouden gebruiken. Posters is volgens mij overigens aan aflopende zaak, ik heb deze overname daarom nooit echt goed begrepen.


Laat een reactie achter:
 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.