Twinkle | Digital Commerce

Net-a-porter zet tijdelijk in op next day delivery

2017-11-11
180101
  • 0:59

Net-a-porter zet in op snelle beslissers voor de promotie van de herfstcollectie. De online retailer biedt Amerikaanse fashionista’s die voorop willen lopen in de nieuwste mode tijdelijk gratis next day delivery.

September wordt in de modebranche gezien als de start van een nieuw modejaar, met de herfstcollecties van bekende designers als Valentino, Emilio Pucci en Lanvin als echte must haves voor fashionista’s.

Sneller in huis
Om fysieke winkels en andere online retailers in luxe mode voor te blijven is Net-a-porter gestart met een promotie rond tijdelijke, gratis next day delivery van de herfstcollectie. Zo hebben liefhebbers de kleding net zo snel of zelfs sneller in huis dan als zij in de winkelstraat kopen. Ook worden impulsaankopen hiermee gestimuleerd, schrijft Luxury Daily.

Net-a-sporter
Net-a-porter heeft onlangs zijn assortiment uitgebreid met sportswear. Op de afdeling Net-a-Sporter verkoopt de online retailer 37 merken uit 11 sportdisciplines en een after-sports lijn. Een aantal ontwerpers, als Lisa Marie Fernandez en Zimmermann, hebben een exclusieve sportkledinglijn ontwikkeld voor Net-a-sporter. Ook worden er kledingmerken verkocht die eerder nog niet online aan te schaffen waren.