Twinkle | Digital Commerce

My Wardrobe stopt, Net-a-porter koopt domeinnaam

2017-05-27
180101
  • 1:01

De Britse e-commerce site My-wardrobe.com heeft zijn deuren gesloten. Het bedrijf verkeerde al lange tijd in zwaar weer nadat zijn oprichters het spreekwoordelijke schip hadden verlaten. De domeinnaam is onlangs verkocht aan luxeshop Net-a-Porter.

Op de homepage van de webshop vertelt My Wardrobe dat het niet langer actief is en dat fashionistas voortaan terecht kunnen bij de Net-a-Porter Group. De titels van deze groep staan vermeld op de site, samen met informatie over het retourneren van eerder gekochte My Wardrobe-producten. Saillant detail is dat My Wardrobe consumenten via een pop-up nog steeds om feedback vraagt over hun bezoek.

My Wardrobe
My Wardrobe werd in 2006 opgericht door het echtpaar Andrew en Sarah Curran. De webshop verkocht kleding en accessoires van voornamelijk luxemerken. In 2011 scheidde het stel, waarna de oprichters het bedrijf verlieten, schrijft Fashionunited. Vorig jaar werd de shop gekocht door Groth Capital Acquisitions.

Londen
Met het sluiten van de webshop gaat ook de enige fysieke locatie van My Wardrobe in Londen volgende maand op slot. Wat de Net-a-porter Group met de domeinnaam van plan is, is onbekend.