Twinkle | Digital Commerce

River Island opent dedicated webshop voor Nederland

2017-11-11
180101
  • 0:57

River Island heeft een dedicated webwinkel geopend voor Nederlandse consumenten. De Britse modeketen opent daarmee zijn zesde lokale webshop, waarin ook - heel Nederlands - met iDeal betaald kan worden.

River Island verkoopt al digitaal aan klanten in ruim honderd landen wereldwijd. Dit doet het bedrijf via zijn .com-website, tevens de online winkel voor de Britten. Daarnaast bestaan er dedicated webwinkels voor Frankrijk, Duitsland, Australië, de Verenigde Staten en Zweden, meldt Fashionunited.

Betalen en verzenden
Nederland heeft een .nl-site gekregen waarin producten afgerekend kunnen worden met iDeal, naast betaalmethodes als PayPal en creditcard. Klanten kunnen hun order gratis laten bezorgen in één van de River Island-winkels in ons land. Ook is retourneren hier gratis. Bezorgen aan huis is vanaf 6 euro mogelijk, een bestelling van meer dan 50 euro wordt gratis thuis geleverd.

Fysieke winkels
River Island is fysiek al enige tijd aanwezig in Nederland. In 2006 opende het bedrijf zijn eerste filiaal in de Amsterdamse Kalverstraat. Daarna kwamen er winkels bij in Rotterdam, Alkmaar en Groningen.