Twinkle | Digital Commerce

Bloemen en planten bestellen bij Bruna

2017-05-27
180101
  • 1:04

Klanten van Bruna kunnen nu verse bloemen en planten bestellen op Bruna.nl en op bestelzuilen in vijftien pilotwinkels. De orders bij ‘Bruna Groen’ komen terecht bij de kweker, van waaruit de groenwaren direct aan huis of kantoor worden geleverd.

De kioskketen werkt samen met onder andere FloraHolland, Grower to Consumer, Chrysal en PostNL. Vanaf 19,95 euro inclusief verzendkosten kan iedereen volgens het persbericht (pdf) ‘kleurige boeketjes, een fraai opgemaakte bos rozen of complete mandjes met planten cadeau doen en laten bezorgen’.

Omnichannel
Bruna wil de pilot ‘zo kort mogelijk’ laten lopen en Bruna Groen snel een vaste plek geven in het cadeauassortiment. Algemeen directeur Fred Zeegers: ‘Wij staan open voor nieuw en innovatief assortiment en daar past dit initiatief perfect bij. Natuurlijk blijven we groot in lezen en schrijven, maar we zijn ook een factor op de cadeaumarkt. Met Bruna Groen breiden we onze positie op dat punt uit en dat doen we ook nog eens omnichannel, passend bij het moderne Bruna. Daarnaast ben ik blij dat we met grote partners kunnen werken, die elk op hun eigen terrein hun gewicht in de schaal leggen.’