Maandag 20 maart 2017

843 keer gelezenNu reageren

Conrad stelt platform open voor zakelijke partners

Conrad stelt platform open voor zakelijke partners

Conrad wil een one-stop-shop worden voor b2b-klanten. Het bedrijf opent zijn webshop voor andere verkopers, zodat het assortiment de komende twee jaar kan groeien naar zo’n tien miljoen producten.

De Conrad Market Place werd in februari gelanceerd en is vanaf volgende maand voor de Duitse markt geopend. Fabrikanten en leveranciers kunnen hier direct verkopen aan zakelijke klanten en hoeven daardoor niet zelf een online kanaal in te richten, is het idee.

Voice search
Nederlanders en Oostenrijkers krijgen eind dit jaar de kans om te profiteren van de bekendheid van Conrad, daarna worden alle overige markten gekoppeld tot de voltooiing van de uitrol eind 2018. Het b2b-platform heeft voor mobiele Android-apparaten een voice zoekmogelijkheid, zodat eindgebruikers straks met de stem de marktplaats kunnen doorzoeken.

Vertienvoudigd
Conrad heeft momenteel zo’n ťťn miljoen artikelen in het assortiment. Met het openstellen van zijn platform wordt dat naar verwachting minimaal vertienvoudigd.†


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Vindbaarheid (User-experience)
- Zoekfunctie (User-experience)
- Software/platforms (Technologie)
- Offline vs online (Multichannel)Geef nu als eerste een reactie op:
Conrad stelt platform open voor zakelijke partners


Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.