Maandag 20 maart 2017

888 keer gelezen1 x gereageerd

Just Cargo gaat internationaal met Uber-constructie

Just Cargo gaat internationaal met Uber-constructie

De Nederlandse koeriersdienst Just Cargo, die werkt volgens een 'Uber-achtig' systeem dat bedrijven en chauffeurs aan elkaar linkt via een app, breidt uit naar het buitenland. België en Denemarken zijn daarbij het eerst aan de beurt.

'Het idee is eenvoudig en kan in feite in elk land aanslaan. De techniek, het platform en de app hebben we al, dus kost het niet zoveel moeite om dat aan te passen voor gebruikers buiten Nederland,' zegt ceo Michiel van den Boogaart tegen TTM. Uitbreiding naar de rest van Europa staat, na de gang naar België en Denemarken, op de roadmap.

Opbouw
Sinds de lancering van het bedrijf, nu een jaar geleden, werken er al ruim 300 chauffeurs en bijna 100 bedrijven met Just Cargo. Het bedrijf screent chauffeurs, die vervolgens een melding krijgen via de app wanneer bedrijven een zending aanmelden. Just Cargo mikt erop lage prijzen te bieden voor snelle zendingen: same day delivery en een spoedlevering die binnen 45 minuten wordt opgehaald, behoren tot de mogelijkheden.

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Er is op dit moment 1 reactie gegeven op:
Just Cargo gaat internationaal met Uber-constructie
  1. Han Vallenduuk op maandag 20 maart, 2017 om 13:00

    Wie is de vervoerder? Just Cargo of de chauffeur. Bij overschrijding gewichtsgrens WGW moet vervoerder vergunning hebben. 


Laat een reactie achter:
 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.