Maandag 20 maart 2017

807 keer gelezenNu reageren

Martine Baarschers naar lingeriespecialist Van de Velde

Martine Baarschers naar lingeriespecialist Van de Velde

Martine Baarschers is bij lingeriebedrijf Van de Velde gestart als e-commerce channel manager voor de Nederlandse en Duitse markt. Daarmee gaat zij terug naar de modebranche, na een uitstapje bij Le Champion en Deli XL.

Van de Velde heeft verschillende merken in het bestand, waarvan lingerielabel PrimaDonna een bekende is. Het bedrijf verkoopt in Nederland online via Lincherie.nl. Vorige jaar opende in Amsterdam een bijbehorende fysieke winkel waarin vrouwen via een meetsysteem in de passpiegel hun juiste bh-maat vinden, waarna het artikel online kan worden besteld.

Sporen bij SuperTrash en WE Fashion
Baarschers ging een jaar geleden weg bij modemerk SuperTrash, waar zij twee jaar de rol vervulde van international e-commerce manager. Daarvoor was zij ruim vier jaar in dezelfde functie werkzaam bij WE Fashion.

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Cross-channel (Multichannel)Geef nu als eerste een reactie op:
Martine Baarschers naar lingeriespecialist Van de Velde

 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.