Vrijdag 21 april 2017

608 keer gelezenNu reageren

'Amazon overweegt hyperloop voor same day delivery'

'Amazon overweegt hyperloop voor same day delivery'

Amazon oriŽnteert zich op het vervoeren van producten in de VS met de Hyperloop, een futuristisch vervoersmiddel dat hoge snelheden behaalt. Dat maakte een spreker van ontwikkelaar Hyperloop One vandaag bekend op een conferentie in Londen.

Nick Earle, senior vice president bij Hyperloop One, vertelde over mogelijkheden die Amazon overweegt voor de capsule, die onder luchtdruk door een vacuŁmbuis raast. Het systeem, dat werd bedacht door Tesla-oprichter Elon Musk, zou de levertijd van Amazons assortiment in Amerika aanzienlijk verkleinen.

Naar de maan
De Hyperloop is niet de enige futuristische technologie die Amazon overweegt in te zetten. CEO Jeff Bezos sprak onlangs ook zijn voornemen uit toekomstige maanbewoners te bevoorraden en met zijn ruimtevaartbedrijf Blue Origin binnen enkele jaren een goederenbezorgdienst tussen de Zuidpool en de maan te willen opzetten.†


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Geef nu als eerste een reactie op:
'Amazon overweegt hyperloop voor same day delivery'


Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.