Donderdag 20 april 2017

926 keer gelezenNu reageren

Sanoma doet Kieskeurig.nl over aan Reshift

Sanoma doet Kieskeurig.nl over aan Reshift

Sanoma verkoopt vergelijkingssite Kieskeurig aan de Haarlemse uitgeverij Reshift. De Nederlandse en Belgische tak gaan per 1 juni van de hand voor een onbekend bedrag, indien Sanoma's ondernemersraad akkoord gaat.

De uitgeverij zocht naar versterking van de online activiteiten. 'Het combineren van Kieskeurig met de content- en reviewmogelijkheden van de diverse Reshift-merken creŽert een enorm scala aan nieuwe mogelijkheden', aldus ceo Paul Molenaar, zelf oud-Sanoma-coo en oud-ceo van Ilse Media, dat werd overgenomen door Sanoma.†Reshift neemt alle 24 personeelsleden van Kieskeurig mee.

Kieskeurig
Kieskeurig.nl startte in 1999 en krijgt naar eigen zegggen dagelijks 170.000 bezoekers op zijn site. De 'vergelijker voor alles met een stekker' kwam in 2006 in handen van Ilse Media†en kende korte tijd een papieren magazine. Consumenten konden producten van aangesloten webshops in hun winkelmandje zetten, maar gezien niet genoeg webwinkeliers wilden meewerken, stopte Kieskeurig.nl daar begin vorig jaar mee.


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Geef nu als eerste een reactie op:
Sanoma doet Kieskeurig.nl over aan Reshift


Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.