Vrijdag 21 april 2017

756 keer gelezenNu reageren

Shopify lanceert eigen betaalmethode en b2b-platform

Shopify lanceert eigen betaalmethode en b2b-platform

Shopify komt met een eigen betaalmethode: Shopify Pay. Kopers kunnen hun betaalgegevens vanaf nu opslaan in hun account en voortaan met hun emailadres en smartphone afrekenen, zonder herhaaldelijk informatie te hoeven doorgeven aan retailers die zijn aangesloten bij Shopify.

Met de nieuwe betaalmethode checken klanten veertig procent sneller uit, volgens Satish Kanwar, vice president of product bij Shopify. Verkopers van het platform die Shopify Pay testten in een pilot, rapporteerden 18 procent meer conversie. Het bedrijf introduceert ook een mobiel betaalkastje waarbij met een pas betaald kan worden.

B2b-platform
Naast Shopify Pay introduceert het bedrijf ook een eigen digitaal b2b-platform, waarop verkopers wholesale kunnen bedrijven. 'Wholesale is een grote wereld en onze klanten hebben erom gevraagd vanaf het begin,' verklaarde Shopify Plus-vice president Loren Padelford. Handelaren kunnen er prijzen, schaalkortingen en verzendmethoden instellen.

Nieuwe tools
Shopify heeft ook flash sale-app LaunchPad, backend-controlesysteem Flow en mobiele commerce-appbouwer Mobile Store Builder in het leven geroepen. Het platform ontwikkelt zich snel; begin dit jaar maakte Shopify een koppeling met Amazon, zodat producten van zijn verkopers ook direct vindbaar zijn via Amerika's grootste e-retailer.

 

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Betaalmethodes (Betalen)
- Mobiel betalen (Betalen)Geef nu als eerste een reactie op:
Shopify lanceert eigen betaalmethode en b2b-platform

 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.