Donderdag 18 mei 2017

1028 keer gelezenNu reageren

Kruidvat huurt apart dc voor e-fulfilment

Kruidvat huurt apart dc voor e-fulfilment

AS Watson verplaatst fulfilment van online orders bij Kruidvat naar een apart distributiecentrum. Het moederbedrijf van Kruidvat, Ici Paris en Trekpleister huurt per 1 december een dc in Ede van bijna 14.000 vierkante meter.

Kruidvats e-fulfilment gebeurt momenteel in een dc in het nabijgelegen Heteren. Daar vindt distributie van zowel online orders als producten voor fysieke winkels plaats; groei van het bedrijf leidde tot een splitsing van die activiteiten.

Tien jaar
Het Chinese AS Watson, nummer 107 in de Twinkle100, huurt het e-dc voor de komende tien jaar en gaat er orders uit zijn Nederlandse en Belgische webshop verzenden.†Eerder huurden Hema en Kinzo het pand, dat nog vorig jaar werd uitgebreid.

Nieuwe directeur e-commerce
Roland van den Berg startte begin dit jaar als directeur e-commerce bij Kruidvat. †AS Watson legde daarmee de operationele uitvoering en verdere ontwikkeling van de webshops van Kruidvat en Trekpleister in de handen van de voormalig online directeur van Jumbo.


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Fulfilment (Logistiek)Geef nu als eerste een reactie op:
Kruidvat huurt apart dc voor e-fulfilment


Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.