Vrijdag 19 mei 2017

799 keer gelezenNu reageren

Picnic op technische toer met praktijkgerichte hackathon

Picnic op technische toer met praktijkgerichte hackathon

Programmeurs en ontwikkelaars krijgen van Picnic de gelegenheid zich te buigen over technische problemen in de online foodsector; in september organiseert de boodschappenbezorger een hackathon met het thema ‘Tech for Life’.

‘Our philosophy is not limited to groceries. We truly believe technology will provide us with the answers to many questions the world faces’, meldt Picnic op zijn site. Mede-oprichter Joris Beckers deed de oproep aan IT-talent tijdens The Next Web Conference. Picnic maakt de praktische probleemstelling binnenkort bekend en daagt ontwikkelaars uit met een oplossing te komen.

App voor visueel beperkten
De app-only online supermarkt begeeft zich vaker op het technische pad; in november lanceerde het een speciale app voor blinden en slechtzienden, gemaakt door zijn eigen ontwikkelaars.

Uitbreiding
Picnic breidt zijn afzetgebied steeds verder uit; afgelopen week voegde het nog Den Haag en Rotterdam toe aan zijn groeiende lijst met Nederlandse steden. Met een tweede distributiecentrum in Utrecht verdrievoudigde Picnic onlangs zijn opslagcapaciteit.


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Geef nu als eerste een reactie op:
Picnic op technische toer met praktijkgerichte hackathon


Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.