Over BBP Media

Over BBP Media

BBP Media is een onafhankelijk b2b mediabedrijf, dat al meer dan tien jaar is gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie.

Via crossmediale platforms richt BBP Media zich op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commerce sector en de customer service branche.

Daarnaast is BBP Media internationaal actief als informatieleverancier in de e-commerce markt. Inmiddels heeft de organisatie met de Global E-commerce Summit in Barcelona en de website E-commercefacts.com een aanzienlijke internationale positie opgebouwd. Voor vergaring en ontsluiting van de vakinformatie werkt BBP Media nauw samen met branchepartijen zoals verenigingen en associaties. Tot het portfolio van BBP Media behoren onder meer MarketingTribune, Shopper Marketing Update, Twinkle en CustomerFirst.

Website: www.bbpmedia.nl

BBP Media B.V.
Beneluxlaan 2C
3446 GR Woerden
(Navigatiesysteem: Minkemalaan, Woerden)

T: +31 (0) 348 41 53 05

Postadres
Postbus 276
3440 AG Woerden

Handelsregister Utrecht nummer 30088697

Klantenservice
Heeft u vragen over een abonnement, een besteld boek of wilt uw een adreswijziging doorgeven? Neem contact op met Francien Stolwijk, telefoonnummer +31 (0) 348 41 53 05 of stuur een e-mail met uw vraag naar klantenservice@bbp.nl.