Woensdag 1 juli 2009

6686 keer gelezenNu reageren

Zo maak je de keus voor e-commercetechnologie

Geen afbeelding beschikbaar

Eerder plaatsten we op deze plek een aankondiging van een webinar waarin Bernardine Wu van FitForCommerce zich zou uitspreken over het (ver)bouwen van een e-commerceplatform. Op basis van welke criteria maak je de keus voor technologie?

Het webinar, The Art & Science of Choosing Ecommerce Technology, heeft inmiddels plaatsgevonden en is†hier†te beluisteren. Wie geen zin of tijd heeft om een uurtje aan het interview te wijden, kan op Getelastic.com terecht voor Ecommerce dilligence - ten steps to choose an Ecommerce Technologie.

In tien heldere stappen wordt uitgelegd wat er bij de keus van een e-commerceplatform komt kijken, welke voorwaarden moeten zijn ingevuld, welke vragen beantwoord en in welke volgorde bovendien.

Bernardine Wu is oprichtster en ceo van†FitForCommerce, een consultancybureau dat online retailers helpt bij het opzetten of optimaliseren van hun e-commerceplatform. FitForCommerce, dat nadrukkelijk stelt onafhankelijk te opereren,†brengt de specifieke wensen van bedrijven in kaart en brengt hen vervolgens in contact met partijen die passende oplossingen kunnen bieden.


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Software/platforms (Technologie)Geef nu als eerste een reactie op:
Zo maak je de keus voor e-commercetechnologie


Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.