Twinkle | Digital Commerce

Aanbieding apps krijgen bestelfunctie

2017-05-27
185188
  • [nieuws]
  • 0:58

Syndicate Plus heeft nieuwe versies van zijn mobiele applicaties Aanbieding, Aanbieding Beauty en Aanbieding Slijterij gelanceerd. Met de koopknop wordt het mogelijk bepaalde aanbiedingen van retailers direct te mobiel te bestellen.

Daarover schrijven Adformatie en IPhoneclub.nl. De vernieuwde applicaties, beschikbaar voor iPhones en Android-telefoons, zijn voortaan ook voorzien van winkellocaties en openingstijden. Daartoe werd een samenwerking gesloten met Openingstijden.nl. Verder is het voortaan mogelijk coupons en samples aan te vragen via de apps.

Boodschappenlijstjes
Gebruikers van Aanbieding.nl kunnen binnen de applicaties zien welke producten supermarkten, drogisterijen en slijterijen producten hebben afgeprijsd. Op hun toestel kunnen ze boodschappenlijstjes en favorietenlijstjes bijhouden en een overzicht krijgen van nieuwe producten.

Fight the folder
Syndicate Plus zegt met zijn mobiele applicaties de berg papieren folders overbodig te willen maken. Het heeft een speciale campagne met bijbehorende website opgezet met de naam ‘Fight the folder’. Syndicate Plus, dat aankondigt volgende maand een zoekplatform voor food te lanceren, verdient onder meer aan de verkoop van advertentieruimte binnen de gratis apps. Ze werden tot nu toe ongeveer tweehonderdduizend keer gedownload.